Passionsgrill tuinhaard / barbecue RVS – CUTE L – Ø78 x 242 cm

Passionsgrill gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit bij de vervaardiging van tuinhaarden en grillhaarden. Het CUTE-model is volledig gemaakt van AISI 304L roestvrij staal (1.4037). Zo zijn deze haarden jarenlang bestand tegen alle weersomstandigheden.

Het CUTE model is verkrijgbaar in 2 verschillende afwerkingen én 3 formaten. U bekijkt nu het “L” model. Let op, de productfoto’s zijn voornamelijk de XL variant van het CUTE model. De verschillen in grootte kunt u opmaken op de laatste foto.

Snelle levering vanuit Blaricum met lokale voorraad voor geselecteerde producten.

Gratis levering in de Benelux.

iDeal Logo Kies voor iDeal en profiteer van 1,5% korting op uw totale bestelling!

RVS Zwart
RVS Grijs
    Reset Opties

    Voor de Passionsgrill buitenhaarden / barbecues kunt u divers kookgerei (wok, grill, elektrische rotisserie, enz.) aanschaffen. Hiermee beleeft u onvergetelijke culinaire hoogtepunten terwijl u geniet van heerlijke warmte.

    Wilt u uw buitenhaard / barbecue met bijbehorende accessoires kopen?

    Klik op het gewenste accessoire en voer het aantal in.

Wij accepteren ook de volgende betaalmethodes

De levertermijn voor Passionsgrill buitenhaarden / barbecues is 3-5 werkdagen, mits voorradig. Indien het product niet voorradig is dan dient u rekening te houden met een levertermijn van ca. 2-3 weken. Bij vragen kunt u altijd bij ons terecht via 035 – 694 50 04.

Passionsgrill Cute buitenhaard

De CUTE tuinhaard is ontworpen om dezelfde elegante uitstraling te hebben als alle andere Passionsgrill buitenhaarden en BBQ haarden. De kwaliteit van de fabricage is hetzelfde als bij alle andere producten van Passionsgrill, want ook hier wordt alles met de hand gemaakt. Een belangrijk kenmerk dat de CUTE onderscheidt is dat er geen binnenwand in de vuurkoepel of de achterwand van de vuurhaard zit, omdat deze enkelwandig zijn vervaardigd. Een knap staaltje werk uit Duitsland!

Beleef onvergetelijke culinaire hoogtepunten

Doordat de vuurkoepel enkelwandig is wordt er veel ruimte bespaard en passen bijna alle accessoires op het CUTE-model. Met de (grill) accessoires die verkrijgbaar zijn, zoals het grillrooster, pan, wok, rotisserie, enz. beleef je onvergetelijke culinaire hoogtepunten – terwijl je ‘s avonds geniet van de warmte buiten. Het Cute-model zal een bron van licht en warmte zijn in uw tuin of terras, perfect voor het creëren van een gezellige loungesfeer.

Eenvoudig in gebruik

De tuinhaard CUTE in maat L heeft vier wielen, waardoor de haard gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen is, zelfs tijdens het stoken. De constante warmteverdeling wordt verzekerd door de vuurvaste stenen in de vuurhaard.

Kies voor een prachtige buitenhaard van Passionsgrill voor op uw veranda, terras of in uw tuin.

Afmetingen

Hoogte: 242cm
Buitendiameter: 78cm
Binnendiameter: 65cm

Passionsgrill is een Duits bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en verkoop van grillproducten. Het bedrijf heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en design. Het bedrijf streeft ernaar om de beste grilervaring te bieden aan zijn klanten door het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën. Passionsgrill GmbH is actief in verschillende markten in Duitsland en heeft zowel particuliere als professionele klanten.

Onderstaand de afmetingen voor de CUTE modellen M, L en XL. Momenteel bekijkt u het CUTE model "L".

 

  M L XL
Buitendiameter (cm) 66 78 90
Binnendiameter (cm) 55 65 75
Hoogte (cm) 242 242 242