Inbouwwijnkasten

Als liefhebber van wijn zijn onze verfijnde en elegante inbouw wijnkasten onmisbaar in elke luxe keuken. Een inbouw wijnkast biedt niet alleen een prachtig design, maar ook een ongeëvenaarde functionaliteit. Met inbouw wijnkasten bewaart u elke fles op de juiste temperatuur, terwijl de wijnkast de luchtvochtigheid nauwkeurig in de gaten houdt.

✔ Wijn op de gewenste temperatuur ✔ Ruim assortiment ✔ Leveren is gratis in de Benelux

Resultaat 1–28 van de 61 resultaten wordt getoond

Wijnkast inbouw voor de perfecte wijn

Een inbouw wijnkast past precies in de ruimte onder het aanrechtblad van uw keuken. Er zijn ook manshoge inbouw wijnkasten en inbouw wijnkasten welke op een bepaalde hoogte kunnen worden ingebouwd. Plaatsing van een inbouw wijnkast is dan ook heel eenvoudig. Onze inbouwmodellen zijn verkrijgbaar in diverse formaten, van smalle en compacte wijnkoelkasten tot aan luxueuze horeca wijnkasten. Een perfect geïntegreerde wijnbewaarkast in uw keuken is een absolute must-have voor de ware wijnliefhebber.

Verschil tussen inbouw wijnkasten en reguliere modellen

Het belangrijkste verschil is hoe de warmte wordt afgevoerd. Bij inbouwwijnkasten kan dit bij sommige modelen achterlangs, bij sommige modellen onderlangs en weer andere modellen via de plint. E en inbouwkast vrijwel volledig tegen de muur geplaatst kan worden, terwijl een vrijstaand model 5 ventilatieruimte aan de achterzijde nodig heeft om warme lucht af te voeren. Bij ons vindt u alleen de meest exclusieve inbouw wijnkasten van de hoogste kwaliteit, perfect voor het bewaren van uw kostbare wijncollectie.

Wijnkasten inbouw met dubbele temperatuurzone

Zoekt u naar een manier om uw wijnverzameling op de meest optimale temperatuur te bewaren? Dan is een wijnkast met dubbele temperatuurzone een perfecte keuze voor u. Deze exclusieve wijnkasten bieden een reeks voordelen die uw smaakpapillen zeker zullen prikkelen.

Met een wijnkast met dubbele temperatuurzone heeft u de mogelijkheid om uw rode en witte wijn op verschillende temperaturen te bewaren. Dit betekent dat u uw wijnverzameling perfect kunt afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Onze wijnkasten met dubbele temperatuurzone zijn ook voorzien van de nieuwste technologieën om uw wijnverzameling op de meest optimale omstandigheden te bewaren.

Inbouw wijnlade biedt compacte oplossing

Inbouw wijnkast kopenBent u op zoek naar een compacte en luxe oplossing om een kleine selectie van uw favoriete wijn altijd onder optimale omstandigheden bij de hand te hebben? Overweeg dan de aanschaf van een wijnlade. Net als wijnbewaarkasten beschikken de lades over een automatisch regelingssysteem voor optimale temperatuur en luchtvochtigheid.

Alle merken in ons aanbod zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, gecombineerd in een modern en stijlvol ontwerp. Een inbouw wijnlade past in een standaard opening voor lades in uw keuken. De kosten zijn bovendien lager dan een full size inbouw wijnkast, waardoor het optimaal bewaren en presenteren van uw favoriete wijnen voor iedereen bereikbaar wordt.

Inbouw wijnkast kopen?

Een inbouw wijnkast is uitstekend voor wijnliefhebbers die willen genieten van perfect gerijpte wijnen. Het kopen van een wijnkast is een belangrijke beslissing en we begrijpen dat u wellicht vragen heeft over de mogelijkheden voor uw keuken. Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op via 035 694 5004 of info@xaro.nl. We helpen u graag de perfecte wijnkast te vinden.