Wijnladen

Geef uw keuken de perfecte finishing touch met een high-end wijnlade, die naadloos in uw keuken integreert. Met de capaciteit om tot vijf flessen wijn of champagne te koelen en op de juiste luchtvochtigheid te houden, biedt een wijnlade een sublieme manier om uw favoriete wijn altijd op de ideale temperatuur te serveren.

✔     Wijn op juiste temperatuur ✔     Gratis levering in de hele Benelux ✔     Wijnladen van hoogstaande kwaliteit

Toont alle 3 resultaten

De ultieme combinatie van elegantie en functionaliteit

U hoeft geen eigen wijnkelder te bezitten om te genieten van de perfecte wijnbeleving. Wijnladen maken gebruik van geavanceerde koeltechnologie en zijn uitgerust met een ingebouwde luchtvochtigheidsregeling. Daardoor bieden wijnladen de ideale gecontroleerde omgeving voor het koelen van wijn, terwijl u uw favoriete drank altijd binnen handbereik heeft. Dankzij de zwarte hoogglans of transparante glazen deur passen wijnladen perfect in elke keuken en stelt u uw wijn- of champagneflessen tegelijkertijd elegant tentoon.

De perfecte oplossing voor wijnliefhebbers

Als gepassioneerde wijnliefhebber streeft u naar de ultieme wijnervaring. U begrijpt dat de smaak van wijn afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en bescherming tegen licht. Om uw waardevolle wijncollectie op de ideale manier te bewaren en te laten rijpen, is een wijnlade de perfecte keuze.

Met een inbouw wijnlade creëert u een optimale omgeving om uw favoriete wijnen te bewaren en te presenteren. Een wijnlade is de meest compacte wijnkast. Het is de ultieme investering voor wijnliefhebbers die streven naar perfectie in elke slok.

 

 

 

Wijnladen van Dometic

De Dometic DrawBar is wat ons betreft de perfecte wijnlade voor het koelen van maar liefst vijf flessen van elke lengte en een diameter tot 96 mm.

Of het nu gaat om een delicate riesling of een sprankelende champagne, de wijnladen van Dometic bieden de ideale omgeving uw favoriete wijn op te bergen en tentoon te stellen.

Met de keuze uit vijf voorgestelde temperatuurinstellingen tussen 5 en 17°C selecteert u de perfecte koeling die aansluit bij de wijn die u wilt serveren. Daardoor neemt u elke slok zoals de wijnmaker het bedoeld heeft. De wijnladen van Dometic zijn bovendien een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Het naadloze ontwerp past perfect bij de rest van uw keuken en straalt verfijning uit.

Vind de perfecte inbouw wijnlade bij Xaro

Bij Xaro begrijpen we dat het kopen van een wijnlade een weloverwogen beslissing is. U wilt immers de beste keuze maken voor uw keuken en wijncollectie. Of u nu meer wilt weten over de verschillende modellen, de functionaliteiten of de inbouwmogelijkheden, we adviseren u graag. Als wijnliefhebbers streven we ernaar uw wijnervaring naar een hoger niveau te tillen. Laat ons u daarom helpen bij het vinden van de ideale wijnlade of andere oplossing om uw wijn onder ideale condities te bewaren.

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons en we helpen u graag de perfecte wijnlade te vinden.