Contact en informatie

Telefoonnummer

035 - 694 50 04

Email

info@xaro.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag - 9.00 u. - 17.00 u.

Op afspraak kunt u diverse producten uit ons leveringsprogramma komen bekijken. Onze demovoorraad staat momenteel over meerdere locaties in het Gooi verspreid.

Foto van de buitenkant van het kantoorpand van XARO - Leven in Luxe & Comfort in Blaricum.

Vragen of een klacht?

Gelieve het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in te vullen en vervolgens te verzenden. Uw bericht wordt verzonden naar een gereserveerd emailadres dat 7 dagen per week gelezen wordt. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk op de eerstvolgende werkdag ontvangt u van ons een officiële reactie.

Stuur ons een bericht

  Als u uw telefoonnummer achterlaat, bellen wij u daarna graag terug.

  Contactinformatie

  Deltazijde 26d
  1261 ZM, Blaricum
  Nederland

  *De ingevulde gegevens zijn uitsluitend voor ons eigen gebruik en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld.

  F.A.Q.

  U kunt uw bestelling het beste plaatsen via onze website. Indien dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is dan kunt u uiteraard ook telefonisch bestellen via telefoonnummer 035 – 694 50 04.

  Nee, wij hebben daar slechte ervaringen mee. Sinds 2005 leveren wij niets meer onder rembours.

  Wij hanteren de volgende 2 betaalmethoden: 1. Geheel bij opdracht, u krijgt 1,5% betalingskorting. 2. Op basis van een aanbetaling.

  Wij staan daar niet afwijzend tegenover, mits het orderbedrag minimaal € 1.500 bedraagt. Informeer desgewenst gerust naar de detailvoorwaarden.

  In algemene zin kunnen we hierover, vanwege de zeer gevarieerde aard van onze producten, geen zinnige uitspraak doen. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een opgave van de te verwachten levertermijn.

  Bij uw bestelling kunt u relevante opmerkingen aangaande de gewenste leverdatum plaatsen. In sommige gevallen zullen er extra kosten in rekening moeten worden gebracht. In onze bevestiging aan u zullen we u hierover nader informeren.

  Nee, wij zijn een webwinkel en werken samen met diverse logistieke partners. Onze eigen voorraad beperkt zich tot demonstratiemateriaal in Blaricum.

  Ja, u kunt verschillende adressen opgeven voor levering en facturering.

  Wij leveren in Nederland en België, daarbuiten op aanvraag.

  Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW., tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld.

  In algemene zin kunnen we hierover, vanwege de zeer gevarieerde aard van onze producten, geen zinnige uitspraak doen. Bij de diverse producten treft u de benodigde informatie aan.

  Ja, hiervoor dient u bij bestelling uw buitenlandse (EU) BTW-nummer aan ons door te geven.

  Afhankelijk van de aard van het geleverde product verschilt de methodiek. U dient ons in ieder geval van tevoren om toestemming te vragen. Per e-mail stellen wij u dan van de te volgen methode op de hoogte. Bekijk hier ons Terugbetaal- en retourneringsbeleid.

  Bedrijfsinformatie

  XARO B.V.

  Adres: Deltazijde 26d (geen bezoekadres)

  Postcode: 1261 ZM BLARICUM

  Land: NEDERLAND

  KvK-nummer: 84137657

  KvK: Gooi- en Eemland

  BTW-nummer: NL863109512B01

  IBAN: NL04 RABO 0373 6100 33