Ladenkoelkasten

Heeft u niet altijd genoeg ruimte in de koelkast of houdt u niet van het aanzicht van de hoge kast in uw keuken? Met ladenkoelkasten van Norcool krijgt u meer ruimte, gemakkelijkere toegang en voorkomt u dat u te weinig opbergruimte heeft voor de koelproducten.

Overzichtelijk & optimale toegankelijkheid

Extra ruimte onder uw aanrecht

Luxe koelkasten van Norcool

Toont alle 3 resultaten

Hoe werkt een ladenkoelkast?

Een ladenkoelkast is een stuk kleiner dan een standaard koelkast, waardoor u hem eenvoudig kwijt kunt onder het aanrecht. De koelkasten van Norcool zijn uitgerust met 2 grote laden en 1 kleine binnenlade. Beide hebben een inhoud van 180 liter.

Voordelen van een koelkast met lades

Inbouw ladenkoelkasten brengen vele voordelen met zich mee. Ze bieden een compleet overzicht van wat er allemaal in zit en zijn een prachtige toevoeging aan een strakke en moderne keuken. Daarnaast kunt u altijd eenvoudig bij de inhoud.

Koelkast voor in de horeca

Ook voor in de horeca is het een zeer geschikte koelkast, omdat u uitstekend flessen en blikjes kunt bewaren. Gaat het om 1,5 liter flessen? Deze bewaart u in het speciale flessenrek in de onderste lade.

ladekoelkast

Een geschikte ladenkoelkast kopen

In de webshop van XARO vindt u 2 verschillende koelkasten met lades van Norcool. Ze zijn beide voorzien van dezelfde voordelen. Het verschil tussen beide exemplaren zit hem in de frontpanelen. U kiest namelijk voor frontpanelen van RVS of voor eigen panelen. Hierdoor kunt u de ladenkoelkast laten aansluiten op de rest van de keuken. Zo valt het niet eens op dat u een koelkast heeft onder uw aanrecht!

Vergelijken

Wilt u zeker weten dat u de beste koelkast koopt? Bij XARO bieden we de mogelijkheid om onze producten met elkaar te vergelijken. Zo weet u zeker dat u een exemplaar aanschaft dat perfect aansluit op uw wensen.

Maatwerk lade koelkast

Komen de lade koelkasten van Norcool niet helemaal overeen met uw wensen? Dan kijken we graag met u naar de overige mogelijkheden. Zo is in veel gevallen ook maatwerk mogelijk. We spreken graag uw wensen met u door en gaan indien gewenst aan de slag met een voorstel.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze koelkasten met lades? We beantwoorden graag al uw vragen. Neem eenvoudig contact met ons op via 035 694 5004 of info@xaro.nl. We helpen u graag verder.