Norcool

Norcool is hét Scandinavische merk voor koeloplossingen, zowel voor consumenten als de zakelijke markt. Norcool streeft naar hoogwaardige kwaliteit en elegante designs, wat duidelijk naar voren komt in hun productlijn. Kiezen voor een Norcool product is kiezen voor langdurige kwaliteit. In tegenstelling tot de traditionele aanpak van de bekende A-merken, richt Norcool zich op praktische en inventieve oplossingen. Denk hierbij aan unieke ontwerpen, zoals hoekkoelkasten voor extra opslagruimte en ladekoelkasten die moeiteloos onder het aanrecht kunnen worden geïntegreerd. Norcool is een interessant merk met topkwaliteit en verrassende oplossingen.

XARO: uw betrouwbare partner voor Norcool koelkasten

Als exclusief importeur van Norcool in Nederland, bieden wij al sinds 2016 een breed scala aan innovatieve en hoogwaardige koelproducten. Onze collectie omvat ladenkoelkasten, hoekkoelkasten, inbouw wijnkoelkasten, vrijstaande wijnkoelkasten en koelaggregaten, ontworpen om aan al uw koelbehoeften te voldoen.

Norcool inbouw ladekoelkast

Als u op zoek bent naar een compacte koeloplossing die niet veel ruimte in uw keuken in beslag neemt, is de Norcool ladekoelkast de ideale keuze. Deze module kan direct onder uw aanrechtblad worden geplaatst en gaat naadloos op in het interieur van uw keuken. Bovendien kan de Norcool inbouw ladekoelkast G3 worden gepersonaliseerd met meubelpanelen die passen bij de stijl van uw keuken, waardoor het zowel praktisch als stijlvol is. Norcool biedt ook een roestvrij stalen ladekoelkast aan.

Norcool inbouw hoekkoelkast

Heeft u regelmatig een overvolle koelkast waarin het moeilijk is om het overzicht te bewaren? Dan biedt de hoekkoelkast van Norcool de perfecte oplossing. Met een indrukwekkende inhoud van 1161 liter, wat overeenkomt met 4-5 reguliere koelkasten, behoort deze koelkast tot een van de grootste op de markt!

De hoekkoelkast kan op meerdere manieren worden geplaatst: vrijstaand of geïntegreerd. Bovendien is het mogelijk om de hoekkoelkast te integreren met bij uw keuken passende meubelpanelen / keukenpanelen voor een naadloze uitstraling.

Norcool inbouw & vrijstaande wijnkoelkasten

Norcool biedt een uitgebreid assortiment aan inbouw-, onderbouw- en vrijstaande wijnkoelkasten, zodat u altijd de perfecte wijnkoeloplossing kunt vinden die past bij uw behoeften en keukenontwerp. Wijnkoelkasten met enkele en dubbele temperatuurzones. Voor ieder wat wils! Vragen? Neem dan contact met ons op. We lichten graag de verschillende soorten wijnkasten toe, zodat u weet welke het best aansluit op uw wensen.

Norcool projecten op maat

Wordt uw keuken gerealiseerd door een keukendealer en/of interieurbouwbedrijf?

Wij schakelen graag met hen om uw gewenste Norcool koelkast te integreren in uw droomkeuken! Bel naar 035-6945004 of mail naar info@xaro.nl.

Norcool koelkast

Of u nu op zoek bent naar een hoekkoelkast om de loze ruimte in uw keuken optimaal te benutten of naar een praktische lade koelkast oplossing voor al uw etenswaren, bij XARO vindt u wat u zoekt!

Norcool koelkasten zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, ontworpen om aan de behoeften van moderne huishoudens te voldoen. Ontdek de betrouwbare kwaliteit en innovatieve ontwerpen van Norcool, waarmee u uw voedsel op de juiste temperatuur houdt en uw keuken een eigentijdse uitstraling geeft.

Norcool koelkast onderdelen

XARO is sinds 2016 exclusief importeur in Nederland van het merk Norcool. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor Norcool koelkast onderdelen. Wij zetten ons in om de levensduur van uw Norcool-apparaten te verlengen en hun optimale werking te behouden. Voor servicedoeleinden en de zekerheid van kwaliteit raden we u aan om altijd rechtstreeks contact met ons op te nemen. XARO is altijd beschikbaar voor al uw vragen met betrekking tot Norcool.

Vertrouw op XARO.nl voor uw koelbehoeften

Als exclusief importeur van Norcool in Nederland sinds 2016, streven wij ernaar om u de beste koeloplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke eisen. Ontdek ons assortiment Norcool producten en geniet van hoogwaardige koeling met stijlvolle designs en geavanceerde technologie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.