Onderbouw koelkast

Een onderbouw koelkast is specifiek ontworpen om onder een aanrecht of werkblad te plaatsen. Deze koelkasten zijn ruimtebesparend en integreren naadloos in het ontwerp van een keuken, wat ze ideaal maakt voor zowel kleine als grote keukenruimtes. Dankzij de perfecte integratie in het keukenontwerp geniet u van een strakke en gestroomlijnde uitstraling.

 Soft close schuifladen

 Robuuste kwalitatief hoogwaardige materialen

 Efficiënt en ruimtebesparend

Toont alle 3 resultaten

Onderbouw koelkast kopen

Een onderbouwkoelkast kopen betekent kiezen voor een ruimtebesparende en naadloos in uw keuken te integreren koelkast. Onderbouwkoelkasten zijn ontworpen om zelfs op de drukste momenten in uw keuken betrouwbaar en consistent te functioneren. Bij ons staat de versheid en kwaliteit van uw ingrediënten altijd voorop. Verschillende koelkasten in ons assortiment zijn uitgerust met geavanceerde temperatuurregelsystemen die zorgen voor een ideale en constante bewaartemperatuur, die de versheid en kwaliteit van uw producten altijd garandeert.

Van op maat gemaakte opties die u in staat stellen om een unieke visie tot leven te brengen, tot energie-efficiënte modellen die helpen om de bedrijfskosten laag te houden, we hebben het perfecte assortiment om aan al uw behoeften te voldoen. Ontdek de uitzonderlijke reeks onderbouw koelkasten in ons assortiment en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

De voordelen

In de dynamische wereld van de horeca en interieurbouw is optimalisatie van de beschikbare ruimte cruciaal. Professionele onderbouwkoelkasten zijn het toonbeeld van een efficiënt en ruimtebesparend ontwerp, waarmee u de volledige potentie van uw keukenruimte benut zonder enige concessie aan functionaliteit en gemak. Gebouwd om te presteren onder de meest intense omstandigheden in professionele keukens en interieurs. De onderbouwkoelkasten in ons assortiment zijn vervaardigd uit robuuste, kwalitatief hoogwaardige materialen.

Energiezuinige koelkast

Met een bijzondere nadruk op energiezuinigheid biedt Norcool onderbouwkoelkasten die u niet alleen prachtig integreert in elke keuken, maar ook bijdragen aan een lagere energierekening. Norcool is een echte pionier op het gebied van ongeëvenaarde energiezuinigheid. Wanneer u een onderbouwkoelkast van Norcool aanschaft, weet u zeker dat u kiest voor een kwalitatief en energiezuinig product.

Onderbouwkoelkast met laden

Zoekt u een onderbouwkoelkast met een echt woweffect? Bekijk dan ons assortiment onderbouwkoelkasten met laden. Vooral Norcool's onderbouw ladenkoelkasten zetten een nieuwe standaard in het segment van koeloplossingen. Een van de meest opvallende en innovatieve kenmerken van deze koelkasten is het gebruik van soft close schuifladen.

Deze functie onderscheidt de Norcool koelkasten van traditionele onderbouw koelkasten. De soft close schuifladen van Norcool glijden namelijk altijd soepel en geruisloos dicht. Zo voegt u niet alleen een vleugje elegantie en luxe toe aan de keuken, maar voorkomt u ook dat gebruikers de laden met te veel kracht dichtslaan. De laden bieden bovendien een uitstekend overzicht van de inhoud van de koelkast.

De schuifladen van Norcool zijn zo ontworpen dat er minder koude lucht ontsnapt wanneer ze worden geopend, wat dit type onderbouw koelkast energiezuinig maakt. De soft close laden van Norcool zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en integreren naadloos in elk keukendesign, van modern tot klassiek. Daarmee vormen ze een stijlvolle en praktische aanvulling op elke keuken.

Handig formaat

De onderbouw koelkast van 80 cm is een van de populairste formaten op de markt. Deze maat is zorgvuldig ontworpen om een perfect evenwicht te bieden tussen ruime opslag en compact ontwerp en is bij uitstek geschikt voor zowel kleine als middelgrote keukens. Met een hoogte van 80 centimeter past deze koelkast naadloos onder de meeste standaard werkbladen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, van roestvrij staal tot panelen die kunnen worden aangepast aan uw bestaande keukenkasten, waardoor deze koelkasten zich moeiteloos aanpassen aan elke stijl en elk ontwerp.

Richt uw keuken in

Of uw project nu gericht is op een minimalistische, moderne, klassieke of landelijke keuken, wij bieden een uitgebreid assortiment aan onderbouwkoelkasten in diverse maten en afwerkingen. Hierdoor vindt u altijd het model dat naadloos aansluit bij het design en de stijl van uw keukenproject. De koelkasten in ons assortiment zijn ontworpen voor een soepele, moeiteloze integratie, wat het mogelijk maakt uw projecten op een efficiënte en tijdige manier te realiseren, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit.

Meer koelkasten

Het assortiment van Xaro gaat verder dan alleen de indrukwekkende Norcool koelkasten. Liefhebbers van wijn zullen zich zeker aangetrokken voelen tot de gespecialiseerde wijnkoelkasten en champagnekoelkasten, perfect ontworpen om elke fles op de ideale temperatuur te bewaren. Het merk Dunavox staat ook in de spotlight met hun geavanceerde koeltechnologieën.

Daarnaast biedt Xaro de robuuste en duurzame koelkasten van Thermocold aan. Ook voor wie op zoek is naar specifieke oplossingen die elke ruimte optimaal benutten, vindt u hiervoor de beste laden- en hoekkoelkasten in ons assortiment. Zoekt u een optimale manier om kaas of vlees te laten rijpen? Bekijk dan ons assortiment kaaskoelkasten of vleesrijpingskasten.

Waarom kiezen voor Xaro?

Kiezen voor Xaro betekent kiezen voor expertise en kwaliteit. Al sinds 2002 heeft Xaro zich gespecialiseerd in koelkasten. Bij Xaro vindt u uitsluitend koelkasten van de hoogste kwaliteit, zodat u altijd verzekerd bent van een duurzaam en betrouwbaar product. Bovendien zijn we leverancier van het gerenommeerde merk Norcool.

Neem contact op

Heeft u vragen over de onderbouwkoelkasten in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons en we helpen u graag verder. Ons deskundige team staat voor u klaar.