Norcool ladekoelkast G3 rvs

De Norcool G3 rvs is de opvolger van de Norcool G2 rvs per 1 december 2023.

Ontdek de Norcool G3 ladekoelkast rvs: een veelzijdige inbouw/onderbouw ladekoelkast met een breedte van 80 cm. U geniet van ledverlichting, verstelbare achterpoten, digitale thermostaat, deuralarm, verbeterd ladesysteem en een geluidsniveau van 37dB. Ervaar het gemak en de geavanceerde kenmerken van de Norcool G3 voor een verbeterde koelervaring. Download de Norcool ladekoelkast G3 brochure.

 Alleen bij XARO: Ontvang niet 2 maar 3 jaar garantie! Onderdelen naleverbaar.

 Sinds 2016 exclusief importeur van het merk Norcool in Nederland.

 Voorraad in Blaricum. Showmodel op afspraak te bezichtigen.

Veilig betalen met

Norcool ladekoelkast die openstaat met etenswaar erin.
Norcool ladekoelkast met eigen keukenpanelen

De voordelen van de Norcool ladekoelkast G3 rvs

  • Koeloplossing onder het werkblad
  • Temperatuurbereik van 2 tot 8°C
  • Makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Onderhoudsvrij
  • Automatisch ontdooien

Inbouw ladekoelkast met lades

De Norcool Ladekoelkast G3 rvs is een inbouw/onderbouw koelkast met lades van 80 centimeter breed. Deze stijlvolle roestvrijstalen ladekoelkast is een samensmelting van het basismodel en de roestvrijstalen panelenkit.

Kiest u liever voor een ladekoelkast die naadloos overgaat in de stijl van uw keuken? Met het basismodel heeft u de vrijheid om uw eigen keukenpanelen toe te voegen. Hierdoor integreert de ladekoelkast zich naadloos met de rest van uw keuken. Naast de Norcool ladekoelkast G3 rvs verkopen we ook een ladekoelkast met een zwart matte afwerking.

Functionele indeling

De innovatieve Norcool ladekoelkast G3 rvs is een doordacht ontwerp dat ultieme functionaliteit en flexibiliteit biedt. Als eigentijds alternatief voor de traditionele koelkast omarmt deze ladekoelkast een totale capaciteit van 180 liter, verdeeld over 2 externe lades en 1 interne lade. Deze intelligente ladekoelkast geeft extra ruimte en verbetert op een elegante wijze de indeling van uw keuken.

Binnenlade

Bovenste lade

Onderste lade

Wat onderscheidt deze generatie?

De G3-modellen introduceren nieuwe en geoptimaliseerde eigenschappen in vergelijking met hun voorgangers. Verbeteringen strekken zich uit over diverse gebieden, waaronder:

Ledverlichting

In tegenstelling tot hun voorgangers stralen de recentste ladekoelkasten met ledverlichting, waardoor de zichtbaarheid van producten aanzienlijk wordt verbeterd, vooral in omgevingen met weinig licht.

Digitale thermostaat

Terwijl de vorige generatie ladekoelkasten zich beperkte tot een analoge thermostaat, schittert de huidige generatie met een digitaal display voor uiterst precieze temperatuurregeling. Deze verbetering biedt een geavanceerdere en nauwkeurigere beheersing van de koelomgeving voor uw levensmiddelen.

Deuralarm

Een geruststellende innovatie bij de nieuwste generatie ladekoelkasten is het deuralarm. Dit handige waarschuwingssysteem informeert de gebruiker wanneer de soft-close deuren niet volledig gesloten zijn.

Verstelbare achterpoten

Garandeer een stabiele plaatsing van de Norcool G3 ladekoelkast op ongelijke ondergrond door de verstelbare achterpoten.

Verbeterd ladesysteem

Laat de lades rustig dichtvallen met de verbeterde schuifmechanisme en de soft-close functie. 

Geluidsniveau van 37 dB

De ladekoelkasten van de derde generatie zijn ontwikkeld met aandacht voor een stillere werking, met een geluidsniveau van slechts 37 dB. Hierdoor draagt het bij aan een kalme en vredige sfeer in de keuken.

Uw keuken bij een keukendealer gekocht?

Heeft u uw keuken bij een keukendealer aangeschaft? We werken graag samen met interieur- en keukenbouwers om uw unieke visie tot leven te brengen. Bent u benieuwd hoe uw Norcool ladekoelkast G3 rvs past in uw keuken? Neem dan contact met ons op via 035 694 5004 of mail naar info@xaro.nl. We beantwoorden graag al uw vragen.

[Bel ons] [Mail ons]

Norcool ladekoelkast met eigen keukenpanelen

XARO is exclusief importeur van Norcool sinds 2016

Sinds 2016 is XARO met trots de exclusieve importeur van Norcool in Nederland. Scandinavian Appliances is de drijvende kracht achter het merk Norcool, dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van innovatieve oplossingen voor de opslag van voedsel en dranken. Sinds de jaren ’70 heeft Norcool een vooraanstaande positie verworven als leverancier van hoogwaardige koelcellen, hoekkoelkasten, gekoelde lades, wijnkasten en wijnkelders.

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Verwijder filter(s)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Technische informatie Norcool ladekoelkast G3

Download

Gebruikershandleiding Norcool ladekoelkast G3

Download

Maattekening

Download

Maattekening onderbouw

Download
Scandinavian Appliances ontwikkelt, produceert en verkoopt oplossingen voor de opslag van eten en drinken onder het merk Norcool. Sinds de jaren 70 is Norcool een toonaangevende leverancier van koelcellen, hoekkoelkasten, gekoelde lades, wijnkasten en wijnkelders. Sinds 2016 is XARO exclusief importeur van Norcool in Nederland. De producten van Norcool behoren tot een van onze favorieten vanwege de betrouwbare kwaliteit en tevredenheid onder de gebruikers.

 

Model G3
Inbouw Ja
Temperatuur 2 - 10°C. (regelbaar via digitale thermostaat)
Omgevingstemperatuur 16 - 32°C.
Bruto volume 180 liter
Netto volume 104 liter
Aantal laden 2 externe laden, 1 interne lade
LED-verlichting Ja
Soft close laden Ja
Deuralarm Ja
Verstelbare poten Ja, alleen achter
Automatische ontdooifunctie Ja
Nisafmetingen 82,5 (h. min.) x 80 (b) x 56,5(d) in cm.
Aansluitwaarde 105 W
Energieklasse D: 116,44 kWh / jr
Geluidsniveau (dB) 37
Gewicht (kg) 65
Garantie Langere garantieperiode exclusief bij XARO! Bij XARO, als exclusieve importeur, kunt u genieten van een uitgebreide garantieperiode van 3 jaar bij aanschaf van de Norcool ladekoelkast 60000006. Deze garantie omvat volledige dekking voor voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen, en benadrukt ons streven naar hoogwaardige kwaliteit. Deze specifieke garantie is beschikbaar bij directe aanschaf via XARO en is niet van toepassing op aankopen via onze wederverkopers.