Dunavox champagne-klimaatkast Flow-40 zwart (enkele zone) – 40 flessen

De Dunavox Flow-40 is een onderbouwmodel met één temperatuurzone en houdt uw favoriete fles champagne of prosecco koel en verfrissend. Met een elegante buitenkant en een roestvrijstalen deurgreep is de DUNAVOX Flow-40 perfect voor moderne keukenomgevingen.

Snelle levering vanuit Blaricum met lokale voorraad voor geselecteerde producten.

Gratis levering in de Benelux.

iDeal Logo Kies voor iDeal en profiteer van 1,5% korting op uw totale bestelling!

Wij accepteren ook de volgende betaalmethodes

DUNAVOX Flow-40 / DAUF-40.138B

De Dunavox Flow-40 is een onderbouwmodel met één temperatuurzone en houdt uw favoriete fles champagne of prosecco koel en verfrissend. Met een elegante buitenkant en een roestvrijstalen deurgreep is de DUNAVOX Flow-40 perfect voor moderne keukenomgevingen. Uw flessen worden gepresenteerd op gepatenteerde leggers in een verbluffend licht wit, oranje en blauw interieur.

Houd er rekening mee dat dit model bedoeld is als inbouwmodel voor onder een keukenwerkblad.

360° video preview

Type wijnkast

wijnklimaatkast

Flow-40 installatietekening

Download

Flow-40 flessenopslag

Download

Flow-40 energielabel

Download
Dunavox is een toonaangevende fabrikant van wijnkoelers dankzij het luxe ontwerp en het grote leveringsprogramma dat ze aanbieden. Dunavox biedt hun wijnkoelers aan in 40 landen wereldwijd en heeft een marktaandeel van 50% in veel Europese landen. Ze hebben zich op spectaculaire wijze ontwikkeld in Europa en Azië, dankzij hun scherpe aandacht voor detail en betrouwbaarheid. Dunavox heeft onlangs ook een reeks wijnkoelers van 50 cm breed gelanceerd, wat bijna uniek is op de markt. Wij bieden hier bij XARO - Leven in Luxe & Comfort hun volledige assortiment aan vrijstaande, inbouw- en geïntegreerde wijnkoelers aan. Mocht u een product niet kunnen vinden dan kunt u ons altijd per mail of telefonisch benaderen. Alle Dunavox-producten worden verkocht met een garantie van 3 jaar op onderdelen en een garantie van 5 jaar op de compressor(en).
Flessen (0,75 liter bordeaux) 40 Bordeaux-flessen
Temperatuurzone(s) 1 temperatuurzone
Deur Omkeerbare getinte glazen deur (UV behandeld)
Kleur Zwart / RVS
Leggers Telescopische rails
Verlichting Witte LED-verlichting
Hoogte 820 mm
Breedte 595 mm
Diepte 580 mm
Garantie 3 jaar garantie