Dunavox champagne-klimaatkast Grande-70 zwart (enkele zone) – 70 flessen

De Dunavox champagne-klimaatkast Grande-70 heeft een enkele temperatuurzone, valt zowel vrijstaand als ingebouwd te gebruiken en heeft een capaciteit van 70 champagne flessen (750ml).

Snelle levering vanuit Blaricum met lokale voorraad voor geselecteerde producten.

Gratis levering in de Benelux.

iDeal Logo Kies voor iDeal en profiteer van 1,5% korting op uw totale bestelling!

Wij accepteren ook de volgende betaalmethodes

DUNAVOX Grande-70 / DX-70.258B

De Dunavox Grande-70 houdt uw favoriete fles champagne of prosecco koel en verfrissend. De Dunavox Grande-70 is een vrijstaand model met enkele temperatuurzone en beschikt over een capaciteit van 70 champagneflessen (750 ml). Met een elegante buitenkant en een roestvrijstalen deurklink is de DUNAVOX Grande-70 perfect voor moderne keukenomgevingen, restaurants of hotels. De flessen worden ondersteund op gepatenteerde presentatieleggers en omgeven door witte, amberkleurige en blauwe LED-verlichting.

Houd er rekening mee dat dit model geschikt is voor vrijstaand of ingebouwd gebruik.

Type wijnkast

wijnklimaatkast

Grande-70 installatietekening

Download

Grande-70 flessenopslag

Download

Grande-70 energielabel

Download
Dunavox is een toonaangevende fabrikant van wijnkoelers dankzij het luxe ontwerp en het grote leveringsprogramma dat ze aanbieden. Dunavox biedt hun wijnkoelers aan in 40 landen wereldwijd en heeft een marktaandeel van 50% in veel Europese landen. Ze hebben zich op spectaculaire wijze ontwikkeld in Europa en Azië, dankzij hun scherpe aandacht voor detail en betrouwbaarheid. Dunavox heeft onlangs ook een reeks wijnkoelers van 50 cm breed gelanceerd, wat bijna uniek is op de markt. Wij bieden hier bij XARO - Leven in Luxe & Comfort hun volledige assortiment aan vrijstaande, inbouw- en geïntegreerde wijnkoelers aan. Mocht u een product niet kunnen vinden dan kunt u ons altijd per mail of telefonisch benaderen. Alle Dunavox-producten worden verkocht met een garantie van 3 jaar op onderdelen en een garantie van 5 jaar op de compressor(en).
Flessen (0,75 liter bordeaux) 70 Bordeaux-flessen
Temperatuurzone(s) 1 temperatuurzone
Deur Omkeerbare getinte glazen deur (UV behandeld)
Kleur Zwart / RVS
Leggers Telescopische rails
Verlichting Witte, oranje en blauwe LED-verlichting (tweezijdig)
Hoogte 1200 mm
Breedte 595 mm
Diepte 680 mm
Garantie 3 jaar garantie