Norcool Coolmaster: Wijnkelder koeling tot 20m³

De Coolmaster-serie van Norcool biedt drie geavanceerde modellen voor de koeling van goed geïsoleerde wijnkelders met een capaciteit tot respectievelijk 5, 10 of 20 m³. Deze hoogwaardige koelunits zijn uitgevoerd als monoblock, wat betekent dat alle essentiële componenten in één compacte behuizing zijn geïntegreerd. Dit maakt installatie eenvoudig: de unit wordt in zijn geheel in een doorlopende opening in de binnenmuur geplaatst. Met de Coolmaster-serie verzekert u zich van een efficiënte en betrouwbare koeling, waardoor uw wijncollectie altijd op de ideale temperatuur blijft. Ontdek hoe Norcool’s innovatieve oplossingen uw wijnkelder naar een hoger niveau kunnen tillen.

Inhoud

Luchtvochtigheidsregeling

De Coolmaster-units verwijderen automatisch overtollig vocht dankzij de meegeleverde condenswaterslang. Indien de luchtvochtigheid in uw wijnkelder van nature laag is, raden we de aanschaf van een luchtbevochtiger ten zeerste aan. Onze experts staan klaar om u hierbij te adviseren en te helpen de optimale omstandigheden voor uw wijncollectie te creëren.

Doorsnede tekening van de Norcool Coolmaster Wijnkelder Koeling

Principe

De Wijnkelder Koelingseenheid wordt gemonteerd door middel van een opening in de muur van de wijnkelder. Het koelgedeelte wordt geplaatst in de wijnkamer, terwijl het warme gedeelte uitmondt in aangrenzende ruimte. De bevestiging van de Wijnkelder Koelingseenheid aan de buitenmuur van de wijnkelder vereist vier schroeven. De stroomvoorziening/stekker bevindt zich aan de warme zijde van het systeem.

Installatie Coolmaster (hoofdlijnen)

Op de beoogde locatie wordt een opening in de muur gemaakt, waarin vervolgens de Coolmaster wordt geplaatst en stevig wordt vastgeschroefd. Daarna wordt de condenswaterafvoer geïnstalleerd. Na een periode van ongeveer een etmaal kan de stekker in het stopcontact worden gestoken en kan de gewenste temperatuur worden ingesteld.

De bovengenoemde stappen vormen in essentie de installatieprocedure. Bij levering ontvangt u natuurlijk een gedetailleerde handleiding.

Op verzoek kunnen wij, tegen een vergoeding, ook de installatie voor u verzorgen.

Vragen?

Heeft u intussen vragen? Stel ze gerust via het vragenformulier – geheel vrijblijvend. Liever telefonisch contact? Neem dan contact op via 035-6945004. We zijn u zeer graag van dienst!