NIMO stoomkast warmtepomp – Alizé – Zwart

De Alizé stoomkast markeert NIMO’s nieuwste innovatie op het gebied van kleding- en textielverzorging. Naast het efficiënt drogen van kleding biedt Alizé een stoomfunctie die kleding verfrist, zodat u dagelijks kunt genieten van gladde, frisse kleding. De stoom verwijdert effectief kreukels, geeft uw kleding een pasgewassen gevoel en doet ongewenste geuren verdwijnen.

Uitgerust met geavanceerde warmtepomptechnologie is Alizé energiezuinig en stil in gebruik, waardoor u op een milieuvriendelijke manier kleding kunt verzorgen zonder concessies te doen aan prestaties. Functioneel en stijlvol, Alizé voegt zich naadloos in zowel wasruimtes als hallen, met een elegant ontwerp dat past bij moderne interieurs.

Vanaf september dit jaar exclusief in Nederland verkrijgbaar bij XARO!

Handschoenhangers en een schoenenrek inbegrepen bij alle warmtepomp modellen.

 Bekroond tot de meest energiezuinige kledingdroogkast van 2023 door test.se!

 Geproduceerd in Zweden en exclusief verkrijgbaar in Nederland via XARO. Nalevering van onderdelen mogelijk.

Veilig betalen met

 

NIMO Alizé – Stoomkast voor Kleding met Warmtepomptechnologie – Zwart

Voordelen

Belangrijkste Voordelen

  • Stoomfunctie: Verwijdert snel en gemakkelijk kreukels en geuren.
  • Energiebesparend: Stille warmtepomptechnologie.
  • Elegant ontwerp: Past perfect in huis, op de werkplek of in de wasruimte.

Innovatie in Kleding- en Textielverzorging

De Alizé stoomkast is NIMO’s nieuwste innovatie op het gebied van kleding- en textielverzorging. Naast het drogen van kleding heeft Alizé een stoomfunctie die uw kleding opfrist. Geniet elke dag van gladde en frisse kleding. De stoom verwijdert effectief kreukels en geeft uw kleding een pasgewassen gevoel. De stoomfunctie verwijdert ook ongewenste geuren die uw kleding kan hebben opgepikt na een lange dag.

Alizé is uitgerust met geavanceerde warmtepomptechnologie, waardoor het zowel energiezuinig als stil in gebruik is. Dit betekent dat u uw kleding op een milieuvriendelijke manier kunt drogen en opfrissen zonder concessies te doen aan de prestaties. Alizé is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle aanvulling op uw huis of werkplek. Het elegante ontwerp past perfect in zowel de wasruimte als de hal.

Alizé Stoomkast

Een innovatieve stoomkast van Zweedse makelij, met precisie en zorg ontworpen. Een vochtinbrengende stoomstroom die verfrist en de richting bepaalt voor toekomstige kledingverzorging.

Scandinavische Kwaliteit met Minimalistisch Ontwerp

NIMO introduceert een unieke combinatie van geavanceerde technologie en design. Met de vorm en de matte afwerking als eerbetoon aan de Zweedse ontwerpstijl en een intuïtief display voor eenvoudigere navigatie tussen de programma’s.

Programma’s

Quick Refresh (Snel Verfrissen)

Besteed geen tijd aan handmatig stomen. Dit is de snelste manier om kreukels glad te strijken en nieuw leven te geven aan verfrommelde kleding. Met Quick Refresh strijkt u niet alleen glad, maar voegt u met behulp van stoom ook een gevoel van ‘pasgewassen’ toe. De stoomkast voor kleding maakt dit proces efficiënt en eenvoudig.

Standard Refresh (Standaard Verfrissen)

Een uur om oude kledingstukken nieuw leven en kracht te geven is goed geïnvesteerde tijd. Standard Refresh – stoomt en vermindert ongewenste geur. Een nieuwe manier om gebruikte kleding op te frissen zonder te wassen.

Sanitize Refresh (Desinfecterend Verfrissen)

Er blijft veel hangen wat we niet kunnen zien. Dus naast het geven van een onmiddellijke verfrissing, kan het Sanitize Refresh-programma bacteriën, virussen en mijten die zich in textiel verstoppen, verminderen.

Classic Dry (Klassiek Drogen)

Als er iets is dat NIMO kan, is het het ontwikkelen van producten voor het drogen van textiel. Dus heeft NIMO uiteraard de droogfunctie niet weggelaten. Met het Classic Dry-programma krijgt u de best mogelijke oplossing voor het duurzaam drogen van kleding.

Technologische Vooruitgang & Innovatieve Oplossingen

NIMO’s techniek loopt voorop in de nieuwste generatie energiezuinige sensorsystemen. Met een gesloten stoomsysteem wordt de impact op het milieu verminderd – voor een beter klimaat en duurzame kledingverzorging.

Modulair, Verlicht & Aanpasbaar

Combineer, optimaliseer en maximaliseer zowel het nut als de ruimte. Met een modulair interieur is er ruimte voor alle soorten kleding.

Niet zomaar een stoomkast

Elke aspect van NIMO’s stoomkast is ontworpen met precisie en zorg, van het ruime interieur met verstelbare hangers tot de geavanceerde technische oplossingen.

Stoomkast warmtepomp A+++

Als exclusief importeur van het merk NIMO zijn we er trots op dat de ‘Alizé stoomkast voor kleding’ de A+++ energie-efficiëntieklasse heeft behaald. Hierdoor behoort de stoomkast tot de meest energiezuinige apparaten op de markt. Doordat er minder energie nodig is om uw kleding te drogen draagt u ook bij aan het milieu. Het investeren in een stoomkast met deze energie-efficiëntieklasse is daarom een verstandige keuze.

NIMO is tegenwoordig 's werelds grootste producent van droogkasten, met een team van iets meer dan 100 toegewijde medewerkers. De gehele productie vindt plaats in Zweden. Nimoverken heeft als doel om producten te produceren die het leven van mensen en het milieu elke dag gemakkelijker maken.
Droogsysteem Warmtepomp
Aantal programma's 4
Droogsensor Sensor
Bedieningspaneel Touch
Programma controle Microprocessor
Oververhitting bescherming Ja
Kleur Zwart
Hoogte (mm) 1930
Breedte (mm) 600
Diepte (mm) 600
Deurscharnier Rechts
Aantal uitschuifbare hangers 2
Lengte hangend (m) 10
Aantal deurhanger 2