Dunavox champagne-klimaatkast Sera-58 zwart (dubbele zone) – 58 flessen

De Dunavox champagne-klimaatkast Sera-58 heeft een dubbele temperatuurzone, valt zowel vrijstaand als ingebouwd te gebruiken en heeft een capaciteit van 58 champagne flessen (750ml).

Snelle levering vanuit Blaricum met lokale voorraad voor geselecteerde producten.

Gratis levering in de Benelux.

iDeal Logo Kies voor iDeal en profiteer van 1,5% korting op uw totale bestelling!

Wij accepteren ook de volgende betaalmethodes

DUNAVOX SERA-58 / DX-58.258DB

De Dunavox Sera-58 houdt uw favoriete fles champagne of prosecco koel en verfrissend. De Dunavox Sera-58 is een vrijstaand model met dubbele temperatuurzone en beschikt over een capaciteit van 58 champagneflessen (750 ml). Met een elegante buitenkant en een roestvrijstalen deurklink is de DUNAVOX Sera-58 perfect voor moderne keukenomgevingen, restaurants of hotels. De flessen worden ondersteund op schappen met gepatenteerde presentatieleggers en omgeven door tweezijdig witte, amberkleurige en blauwe LED-verlichting.

De bovenste zone moet kouder zijn dan de onderste zone. Houd er rekening mee dat dit model geschikt is voor vrijstaand of ingebouwd gebruik.

Type wijnkast

wijnklimaatkast

Sera-58 installatietekening

Download

Sera-58 energielabel

Download
Dunavox is een toonaangevende fabrikant van wijnkoelers dankzij het luxe ontwerp en het grote leveringsprogramma dat ze aanbieden. Dunavox biedt hun wijnkoelers aan in 40 landen wereldwijd en heeft een marktaandeel van 50% in veel Europese landen. Ze hebben zich op spectaculaire wijze ontwikkeld in Europa en Azië, dankzij hun scherpe aandacht voor detail en betrouwbaarheid. Dunavox heeft onlangs ook een reeks wijnkoelers van 50 cm breed gelanceerd, wat bijna uniek is op de markt. Wij bieden hier bij XARO - Leven in Luxe & Comfort hun volledige assortiment aan vrijstaande, inbouw- en geïntegreerde wijnkoelers aan. Mocht u een product niet kunnen vinden dan kunt u ons altijd per mail of telefonisch benaderen. Alle Dunavox-producten worden verkocht met een garantie van 3 jaar op onderdelen en een garantie van 5 jaar op de compressor(en).
Flessen (0,75 liter bordeaux) 58 Bordeaux-flessen
Temperatuurzone(s) 2 temperatuurzones
Deur Omkeerbare getinte glazen deur (UV behandeld)
Kleur Zwart en RVS
Leggers Telescopische rails
Verlichting Witte, oranje en blauwe LED-verlichting (tweezijdig)
Hoogte 1215 mm
Breedte 595 mm
Diepte 680 mm
Garantie 3 jaar garantie