Functioneel en stijlvol: de Norcool ladekoelkast

De inbouw ladekoelkast module van Norcool wint aan populariteit in Nederland. In dit blogartikel geven we u alle informatie over de Norcool inbouw ladenkoelkast en waarom het een goede keuze kan zijn voor uw keuken.

Inhoud

Norcool

Allereerst even een korte introductie over het Scandinavische merk Norcool. Scandinavian Appliances AS ontwikkelt, produceert en verkoopt oplossingen voor de opslag van eten en drinken onder het merk Norcool. Sinds 1978 is Norcool een toonaangevende leverancier van koelunits, koelcellen, ladenkoelkasten, hoekkoelkasten, wijnkasten en innovatieve oplossingen voor wijnopslag. Sinds 2016 is XARO exclusief importeur van Norcool in Nederland. De producten van Norcool behoren tot één van onze favorieten vanwege de betrouwbare kwaliteit en tevredenheid van de gebruikers.

Wat is een ladekoelkast en welke opties zijn er?

De Norcool ladekoelkast is een inbouwmodule die onder uw aanrecht of werkblad geïnstalleerd kan worden en gaat naadloos op in uw keukeninterieur. Het is een modern alternatief voor de traditionele koelkast en kan, indien gewenst, speciaal worden uitgerust met meubelpanelen die aansluiten bij de stijl van uw keuken. De Norcool ladekoelkast is ook verkrijgbaar in roestvrijstaal (RVS) voor een extra luxe uitstraling. Het verschil tussen beide exemplaren zit hem in de frontpanelen. U kiest namelijk voor eigen frontpanelen of van frontpanelen gemaakt van RVS. Beide versies zijn voorzien van 2 grote laden, 1 kleine binnenlade en hebben een inhoud van 180 liter. 

Optie 1: Ladekoelkast met bijpassende keukenpanelen

Laten we beginnen met de Norcool inbouw ladenkoelkast die geïntegreerd kan worden met bijpassende keukenpanelen. Deze koelkast is namelijk voorzien van zogenaamde ‘overlaypanels’ die aangepast kunnen worden aan het interieur van uw keuken. Dit is een groot voordeel voor degenen die hun keuken opnieuw aan het inrichten zijn en op zoek zijn naar een koelkast die aansluit bij de rest van het ontwerp. De ladenkoelkast is zo discreet dat het niet eens opvalt dat u er een heeft ingebouwd!

Hieronder presenteren wij u enkele opleveringen van tevreden klanten die gekozen hebben voor deze oplossing:

Vragen?

Heeft u intussen vragen? Stel ze gerust via het vragenformulier – geheel vrijblijvend. Liever telefonisch contact? Neem dan contact op via 035-6945004. We zijn u zeer graag van dienst!

Optie 2: Ladekoelkast van roestvrijstaal

De RVS-versie van de Norcool inbouw ladenkoelkast heeft veel van dezelfde voordelen als de versie met eigen panelen, maar is afgewerkt met RVS in plaats van overlay-panelen. Dit maakt de koelkast niet alleen stijlvol, maar ook gemakkelijk te onderhouden en hygiënisch. Een ladekoelkast van RVS gaat naadloos op in een industriële of moderne keuken. Roestvrijstaal is een stevig materiaal, dus er ontstaan minder snel krassen op. Ideaal voor onder andere kookstudio’s!

Hieronder presenteren wij u enkele opleveringen van tevreden klanten die gekozen hebben voor deze oplossing:

Wist u dat? Als u uw keuken bij een dealer koopt XARO graag schakelt met hen om de ladenkoelkast naadloos te integreren in uw droomkeuken? Klik hier voor meer informatie.

Hoe is de Norcool inbouw ladekoelkast van binnen opgebouwd?

De binnenlade van de koelkast is speciaal ontworpen voor het opbergen van kleinere levensmiddelen en kan, indien nodig, gemonteerd, verplaatst of aangepast worden. De bovenste lade kan worden gebruikt voor bijna alle soorten voedsel en heeft een flexibele indeling. De onderste lade is ontworpen voor het opbergen van flessen, drankkartons en zwaardere producten. Aan de rechterkant bevindt zich een flessenrek dat drie liggende 1,5l flessen kan opslaan. In het voorste deel van de lade kan een scheidingswand gebruikt worden om staande flessen of dozen te organiseren. In de linker achterhoek van de lade is een uitneembare opberg box te vinden, die bijvoorbeeld geschikt is voor het opbergen van zakjes groente of aardappelen. De laden zijn volledig uitneembaar en voorzien van verdelers en schokabsorptie.

Technische informatie over de Norcool inbouw ladekoelkasten

Norcool inbouw ladenkoelkast (eigen panelen) - 180 liter

Temperatuur

2 – 10°C. (regelbaar)

Omgevingstemperatuur

16 – 38°C.

Bruto volume

180 liter

Netto volume

104 liter

Aantal laden

2 externe laden, 1 interne lade

Soft close laden

Ja

Automatische ontdooifunctie

Ja

Nisafmetingen

82,5 (h. min.) x 80 (b) x 56,5(d) in cm.

Aansluitwaarde

105 W

Energieklasse

E, 103 kWh / jr

Kabellengte (m)

2,4

Geluidsniveau (dB)

40

Gewicht (kg)

61-66

Garantie

2 jaar op fabricagefouten

Norcool inbouw ladenkoelkast roestvrijstaal - 180 liter

Installatietekeningen

Klik de afbeelding voor een vergroting.

Eigen fronten

RVS

WIJ Schakelen met uw keukendealer

XARO is altijd bereid om samen te werken met een keukendealer om de integratie van de ladenkoelkast te faciliteren. We zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in keukens en wijnkelders en hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat de ladenkoelkast op de best mogelijke manier in uw keuken wordt geïntegreerd. Als u op zoek bent naar professioneel advies en ondersteuning bij het integreren van een ladenkoelkast in uw keuken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd graag klaar om u te helpen.

Tip! De “Norcool inbouw ladenkoelkast (eigen panelen) – 180 liter” valt ook te integreren met keukenpanelen van de IKEA. Bijgaand de foto’s van een klant die gekozen heeft voor een IKEA-keuken in combinatie met de Norcool ladekoelkast

Wilt u persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen via 035-6945004.

Populariteit onder diverse soorten gebruikers

De Norcool ladenkoelkast is een populair en veelzijdig apparaat dat aan de behoeften van veel verschillende soorten gebruikers voldoet. Of u nu op zoek bent naar een makkelijk toegangbare koelkast voor uw gezin, een robuust apparaat voor professioneel gebruik of een overzichtelijke koelkast als hobbykok, de Norcool ladenkoelkast biedt altijd uitkomst.

Producten uit dit artikel

Norcool ladekoelkast G3

2.360,00

De Norcool G3 is de opvolger van de Norcool G2 per 1 december 2023.

De Norcool ladekoelkast G3 is een inbouw/onderbouw ladekoelkast van 80 cm breed. Deze nieuwe generatie ladekoelkast beschikt over diverse nieuwe en verbeterde functies, zoals het gemak van ledverlichting, verstelbare achterpoten, een digitale thermostaat, deuralarm, een verbeterd ladesysteem en een gereduceerd geluidsniveau van 37 dB. Download de Norcool ladekoelkast G3 brochure.

Showmodel op afspraak te bezichtigen in Blaricum.

Norcool ladekoelkast G3 rvs

2.540,00

De Norcool G3 rvs is de opvolger van de Norcool G2 rvs per 1 december 2023.

Ontdek de Norcool G3 ladekoelkast rvs: een veelzijdige inbouw/onderbouw ladekoelkast met een breedte van 80 cm. U geniet van ledverlichting, verstelbare achterpoten, digitale thermostaat, deuralarm, verbeterd ladesysteem en een geluidsniveau van 37dB. Ervaar het gemak en de geavanceerde kenmerken van de Norcool G3 voor een verbeterde koelervaring. Download de Norcool ladekoelkast G3 brochure.

Norcool ladekoelkast G3 mat zwart

2.540,00

De Norcool G3 mat zwart is een opvolger van de Norcool G2 per 1 december 2023.

De nieuwste generatie Norcool ladekoelkast tilt koelen naar een hoger niveau met een reeks verbeteringen en innovaties. Ervaar het moderne koelcomfort met de Norcool ladekoelkast van de nieuwe generatie. Download de Norcool ladekoelkast G3 brochure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *