Norcool ladekoelkast G3

De Norcool G3 is de opvolger van de Norcool G2 per 1 december 2023.

De Norcool ladekoelkast G3 is een inbouw / onderbouw ladekoelkast van 80 cm breed. Het getoonde product is het basismodel; op de foto’s zijn eigen keukenfronten te zien, deze worden niet meegeleverd.

Deze nieuwste generatie ladekoelkast beschikt over diverse nieuwe en verbeterde functies, zoals het gemak van LED-verlichting, verstelbare achterpoten, een digitale thermostaat, deuralarm, een verbeterd ladesysteem en een gereduceerd geluidsniveau van 37 dB. Download de Norcool ladekoelkast G3 brochure.

Geïnteresseerd in het wederverkopen van dit product? Vraag naar de voorwaarden.

Showmodel op afspraak te bezichtigen in Blaricum.

Alleen bij XARO: Ontvang niet 2 maar 3 jaar garantie! Onderdelen naleverbaar.

Sinds 2016 exclusief importeur van het merk Norcool in Nederland.

iDeal Logo Kies voor iDeal en profiteer van 1,5% korting op uw totale bestelling!

Het basismodel is ontworpen voor het eenvoudig monteren van uw eigen panelen, zodat ze perfect aansluiten bij het design van uw keuken. Daarnaast zijn er standaard panelenkits beschikbaar tegen een meerprijs, waarbij u kunt kiezen uit roestvrij staal en mat zwart:

2.360,00
180,00
180,00
2.360,00
Voor 1 product

Wij accepteren ook de volgende betaalmethodes

Norcool ladekoelkast die openstaat met etenswaar erin.

De voordelen van een Norcool ladekoelkast Generatie 3

  • Koel boodschappen onder het werkblad
  • Temperatuurbereik van 2 tot 8°C
  • Gebruiksvriendelijk voor rolstoelgebruikers
  • Onderhoudsvrij
  • Ontdooifunctie

Inbouw ladekoelkast met lades

Op de Norcool ladekoelkast G3, een inbouwkoelkast met lades, monteert u dezelfde keukenpanelen als de rest van uw keuken voor een naadloze verwerking met de rest van de keukenstijl. De maten die we hanteren voor eigen keukenpanelen zijn:

  • 795 mm breed
  • 341 – 347 mm hoog

Kiest u liever voor gemak? Ga dan voor een standaard panelenkit, zoals ons roestvrij staal en mat zwart model.

Functioneel ontwerp en inrichting

De ladekoelkast van Norcool is ontworpen voor maximale functionaliteit en flexibiliteit. De koelkast is een eigentijds alternatief voor de conventionele koelkast. De Norcool ladekoelkast G3 heeft een totale capaciteit van 180 liter met 2 externe lades en 1 interne lade. Met deze ladekoelkast zorgt u voor meer ruimte en een geoptimaliseerde keukeninrichting.

Binnenlade

My Gallery

Bovenste lade

My Gallery 2

Onderste lade

My Gallery 3

Wat maakt deze generatie uniek?

De G3-modellen hebben nieuwe en verbeterde functies ten opzichte van hun voorganger. Op verschillende gebieden zijn er functionaliteiten verbeterd, zoals:

Ledverlichting

In vergelijking met de tweede generatie ladekoelkasten, zijn de recente modellen uitgerust met ledverlichting. Dit verhoogt de zichtbaarheid van producten, vooral in minder verlichte omgevingen.

Digitale thermostaat

In tegenstelling tot de tweede generatie ladekoelkasten, waar alleen een analoge thermostaat aanwezig was, beschikt de nieuwe generatie over een digitaal display voor een nauwkeurigere temperatuurregeling.

Deuralarm

Het deuralarm is een waardevolle toevoeging aan de recente generatie ladekoelkasten. Het meldt de gebruiker wanneer de soft-close deuren niet correct zijn gesloten.

Verstelbare achterpoten

Pas moeiteloos de achterpoten van de Norcool G3 ladekoelkast aan, ideaal voor situaties waar de vloer niet volledig vlak is. Hierdoor wordt een stabiele plaatsing van de Norcool koelkast gegarandeerd.

Verbeterd ladesysteem

Het schuifmechanisme en de soft-close laden zijn geoptimaliseerd in de nieuwe generatie, wat resulteert in een verbeterde gebruiksvriendelijkheid.

Geluidsniveau van 37 dB

De derde generatie ladekoelkasten is ontworpen met het oog op een stillere werking, met een geluidsniveau van slechts 37 dB. Geniet van een serene omgeving in de keuken.

De ladekoelkast die past binnen uw keukenstijl

Kies voor de compacte Norcool ladekoelkast als ruimtebesparend alternatief voor een grote koelkast. Deze inbouwkoelkast met lades past perfect onder uw aanrecht en gaat naadloos op in de stijl van uw keuken. Ook ideaal voor rolstoelgebruikers! Maak vandaag nog de overstap van een traditionele koelkast naar de moderne Norcool ladekoelkast!

ladekoelkast

Uw keuken gekocht bij een keukendealer?

Heeft u uw keuken bij een keukendealer gekocht? XARO heeft meer dan 20 jaar ervaring in keukens. We werken graag samen met interieur- en keukenbouwers om uw visie tot leven te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

[Bel ons] [Mail ons]

Exclusieve importeur van Norcool

Sinds 2016 is XARO exclusief importeur van Norcool in Nederland. Scandinavian Appliances ontwikkelt, produceert en verkoopt oplossingen voor de opslag van eten en drinken onder het merk Norcool. Sinds de jaren 70 is Norcool een toonaangevende leverancier van koelcellen, hoekkoelkasten, gekoelde lades, wijnkasten en wijnkelders.

0 reviews
0
0
0
0
0

Beoordelingen

Verwijder filter(s)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Technische informatie Norcool ladekoelkast G3

Download

Gebruikershandleiding Norcool ladekoelkast G3

Download

Maattekening

Download

Maattekening onderbouw

Download
Scandinavian Appliances ontwikkelt, produceert en verkoopt oplossingen voor de opslag van eten en drinken onder het merk Norcool. Sinds de jaren 70 is Norcool een toonaangevende leverancier van koelcellen, hoekkoelkasten, gekoelde lades, wijnkasten en wijnkelders. Sinds 2016 is XARO exclusief importeur van Norcool in Nederland. De producten van Norcool behoren tot een van onze favorieten vanwege de betrouwbare kwaliteit en tevredenheid onder de gebruikers.
Model G3
Inbouw / Onderbouw Ja
Buitenafmetingen (cm) Breedte: 79,5
Hoogte: 82 - 87
Diepte: 56,5
Nisafmetingen Breedte: 80
Hoogte: 82 (min.)
Diepte: 56,5
Netto volume 104 liter
Bruto volume 180 liter
Temperatuur 2 - 10 °C. (regelbaar via digitale thermostaat)
Omgevingstemperatuur 16 - 32°C.
Volt/Hz 220 - 240V AC 50HZ
Aansluitwaarde 105 W
Kabellengte (cm) 240
Energieklasse D: 116,44 kWh / jr
Geluidsniveau (dB) 37
Automatische ontdooifunctie Ja
Isolatie Polyurethaanschuim, CFK-vrij
Koelmiddel R600A
Gewicht (kg) 64,8
Gewicht per lade (kg) 20 (zonder panelen)
Aantal laden 2 externe laden, 1 interne lade
Afmetingen eigen keukenfronten (cm) 34,1 - 34,7
Ventilatievereisten 121 cm2 x 2 (roosters inbegrepen)
Compressor Compressorkoeling
LED-verlichting Ja
Soft close laden Ja
Deuralarm Ja
Verstelbare poten Ja, alleen achter
Garantie Langere garantieperiode exclusief bij XARO! Bij XARO, als exclusieve importeur, kunt u genieten van een uitgebreide garantieperiode van 3 jaar bij aanschaf van de Norcool ladekoelkast 60000006. Deze garantie omvat volledige dekking voor voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen, en benadrukt ons streven naar hoogwaardige kwaliteit. Deze specifieke garantie is beschikbaar bij directe aanschaf via XARO en is niet van toepassing op aankopen via onze wederverkopers.