Atelier du Vin kurkentrekker set – Bilame® Nomad – Bruin

De kurkentrekker set ‘Bilame Nomad’ van Atelier du Vin is een dubbelbladige kurkentrekker, een historisch onderdeel van het l’Atelier du Vin-assortiment sinds 1949 (patentdatum). De twin blade kurkentrekker haalt gemakkelijk de oudste en meest kwetsbare kurken eruit en houdt ze intact.

Snelle levering vanuit Blaricum met lokale voorraad voor geselecteerde producten.

Gratis levering in de Benelux.

iDeal Logo Kies voor iDeal en profiteer van 1,5% korting op uw totale bestelling!

Wij accepteren ook de volgende betaalmethodes

l’Atelier du Vin – Bilame® Nomad

De kurkentrekker set ‘Bilame Nomad’ van Atelier du Vin is een dubbelbladige kurkentrekker, een historisch onderdeel van het l’Atelier du Vin-assortiment sinds 1949 (patentdatum). De twin blade kurkentrekker haalt gemakkelijk de oudste en meest kwetsbare kurken eruit en houdt ze intact. De kurk is niet doorboord en brokkelt niet af. Handgemaakt in Italië.

Dé reisgezel voor wijnliefhebbers

Om in uw bagage mee te nemen, om thuis, voor anderen of voor uzelf te gebruiken, de l’Atelier du Vin- kurkentrekker set belooft in ieder geval een reis waar functie en esthetiek elkaar ontmoeten. Geef het cadeau aan de grootste wijnliefhebber die u kent.

Unieke exemplaren; handgemaakt

De buitenkant van iedere hoes is gemaakt van onbewerkt ‘Fawn’ leer, een ruwe kleur. Het leer krijgt na verloop van tijd en omzwervingen een patina. De binnenkant van iedere hoes is gemaakt van resistent en gekleurd technisch leer.

Afmetingen
Open hoes: Lengte 27cm, breedte 16cm
Dichte hoes : Lengte 16cm, Breedte 9,5cm, Hoogte 5cm

Product : Lengte 10cm, Breedte 8cm, Hoogte 1cm

Sinds 1926 produceert l'Atelier du Vin een grote selectie exclusieve wijnaccessoires. Luxe accessoires voor het maken, bottelen en serveren van wijn.