Atelier du Vin kurkentrekker set – Soft Machine® Nomad – Geel

De kurkentrekker set ‘Soft Machine® Nomad’ van L’Atelier du Vin is perfect voor wijnliefhebbers. Ze is met de hand gemaakt in Italië. Het materiaal van de Soft Machine® Dandy bestaat uit schildpad acetaat en zilverkleurig messing en wordt geleverd in een soepel leren etui / hoesje met een in reliëf gemaakt designembleem.

Snelle levering vanuit Blaricum met lokale voorraad voor geselecteerde producten.

Gratis levering in de Benelux.

iDeal Logo Kies voor iDeal en profiteer van 1,5% korting op uw totale bestelling!

Wij accepteren ook de volgende betaalmethodes

l’Atelier du Vin – Soft Machine® Nomad

De kurkentrekker set ‘Soft Machine® Nomad’ van L’Atelier du Vin is perfect voor wijnliefhebbers. Ze is met de hand gemaakt in Italië. Het materiaal van de Soft Machine® Dandy bestaat uit schildpad acetaat en zilverkleurig messing en wordt geleverd in een soepel leren etui / hoesje met een in reliëf gemaakt designembleem. Ze is versierd met acetaat om reflecties vast te leggen, helder te schijnen, looks te magnetiseren en maak de openingsbeweging, in een enkel gebaar, een elegant schouwspel.

Er zit elegantie in de Soft Machine Nomad
De elegantie van leer en tijd. De elegantie van de ziel van de Soft Machine in een dandy uitvoering. Elegantie van het huwelijk van materialen met duizend reflecties: acetaat en messing – de zeldzame elegantie van het unieke, handgemaakte stuk. Dit essentiële modeaccessoire is hard op weg om iconisch te worden en is handgemaakt; elk stuk is uniek.

Dé reisgezel voor wijnliefhebbers

Om in uw bagage mee te nemen, om thuis, voor anderen of voor uzelf te gebruiken, de l’Atelier du Vin- kurkentrekker set belooft in ieder geval een reis waar functie en esthetiek elkaar ontmoeten. Geef het cadeau aan een grote wijnliefhebber!

Unieke exemplaren; handgemaakt

De buitenkant van iedere hoes is gemaakt van onbewerkt ‘Fawn’ leer, een ruwe kleur. Het leer krijgt na verloop van tijd en omzwervingen een patina. De binnenkant van iedere hoes is gemaakt van resistent en gekleurd technisch leer.

Afmetingen
Open hoes: Lengte 22cm, breedte 16cm
Dichte hoes : Lengte 16cm, Breedte 7,5cm, Hoogte 4,5cm

Product : Lengte 12cm, Breedte 3cm, Hoogte 1,8cm

Sinds 1926 produceert l'Atelier du Vin een grote selectie exclusieve wijnaccessoires. Luxe accessoires voor het maken, bottelen en serveren van wijn.