Leven in
Luxe & Comfort

Bent u op zoek naar luxe witgoed en elektronische apparatuur? Bij XARO vindt u een ruime keus aan producten van Europese merken. En vindt u niets dat aansluit op uw wensen? Bespreek het dan vooral met ons, want in veel gevallen is maatwerk mogelijk!

  • Sinds 2002
  • Uitsluitend hoge kwaliteit
  • Maatwerk mogelijk

Welkom bij XARO​

BEKIJK ONZE HOOFDTHEMA'S HIERONDER.

We importeren zelf onze producten. Hierdoor profiteert u van aantrekkelijke prijzen én unieke producten die u niet zomaar ergens anders vindt. Schroomt u niet om contact met ons op te nemen. We zijn u zeer graag van dienst!

Europese merkhouders

Om u en onszelf de beste dienst te bewijzen hebben wij een strategische keuze voor hoofdzakelijk in Europa ontwikkelde en vervaardigde kwaliteitsproducten gemaakt.

Populaire producten

Optimaliseer de ruimte in uw keuken met een ladenkoelkast en ervaar optimale toegankelijkheid. Een ladenkoelkast is een esthetische en praktische aanwinst voor elke moderne keuken en zeer praktisch, ook voor rolstoelgebruikers. Onze hoogwaardige en luxe Norcool ladenkoelkasten zijn uit te rusten met RVS of eigen frontpanelen en zijn voorzien van twee grote laden en één kleine binnenlade. Klik op het logo van Norcool om meer producten van dit A-merk te ontdekken.

De ladenkoelkasten van Norcool zijn een esthetische en praktische aanwinst voor elke moderne keuken. Ze zijn uit te rusten met RVS of eigen frontpanelen en zijn uitgerust met twee grote laden en één kleine binnenlade.

Gratis levering
in de Benelux

We leveren in heel Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Bel ons gerust wanneer u een aanverwant product zoekt, want onze zusterondernemingen en wij leveren véél meer dan u hier aantreft.

Europese merkhouders

Om u en onszelf de beste dienst te bewijzen, hebben wij een strategische keuze voor hoofdzakelijk in Europa ontwikkelde en vervaardigde kwaliteitsproducten gemaakt.

Wijnklimaatkasten van Pevino

De wijnklimaatkasten van PeVino zijn toonaangevend op het gebied van design en functionaliteit. Ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, voorzien van de nieuwste technologie en functies, waardoor uw wijn de best mogelijke bewaarcondities krijgt.

Wijnklimaatkasten van Pevino

De wijnklimaatkasten van PeVino zijn toonaangevend op het gebied van design en functionaliteit. Ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, tot de nok toe gevuld met de nieuwste technologie en functies, waardoor uw wijn de best mogelijke bewaarcondities krijgt.

Wijnkasten vergelijken?

Moeite met het maken van een keuze? Met de vergelijkingsfunctie kunt u in één oogopslag de verschillen opmaken! Heeft u vragen of bent u op zoek naar iets speciaals? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, we zijn u zeer graag van dienst.

PG300D-B-4.jpg

PeVino wijnklimaatkast Giant (dubbele zone) - 300 flessen

Waardering 0 uit 5
5.269,00
De PeVino Giant wijnkoeler met twee koelzones bevat maximaal 300 flessen, allemaal geplaatst op volledig uitschuifbare leggers van eikenboom met een zwart metalen front op soepel lopende telescooprails.
In winkelwagen
1 temperatuurzone
3.195
1 temperatuurzone (5-20°C)
107 flessen "Bordelaise" 75 cl.
14 uitschuifbare beukenhouten leggers
3 jaar op fabricagefouten
2 temperatuurzones
3.395
2 temperatuurzone (5-20°C)
101 flessen "Bordelaise" 75 cl.
13 uitschuifbare beukenhouten leggers
3 jaar op fabricagefouten

XARO op Instagram

Alles voor een aangenaam thuisleven. Laat u inspireren!

Gratis levering
in de Benelux

Wij leveren in heel Nederland, België, Duitsland en Luxemburg een keur aan artikelen. Bel ons gerust wanneer u een aanverwant product zoekt, wij en onze zusterondernemingen leveren véél meer dan u hier aantreft.

XARO op Instagram

Alles voor een aangenaam thuisleven. Laat u inspireren!

Merken bij XARO

Categoriseer op merkhouder.