Dunavox wijnklimaatkast Home-54 zwart (dubbele zone) – 54 flessen

De Dunavox wijnklimaatkast Home-54 heeft een dubbele temperatuurzone, een verzonken deurgreep en een capaciteit van 54 flessen (0,75 liter Bordeaux).

Snelle levering vanuit Blaricum met lokale voorraad voor geselecteerde producten.

Gratis levering in de Benelux.

iDeal Logo Kies voor iDeal en profiteer van 1,5% korting op uw totale bestelling!

Uitverkocht

Wij accepteren ook de volgende betaalmethodes

DUNAVOX HOME-54 / DXFH-54.150

De Dunavox wijnklimaatkast Home-54 heeft een capaciteit van 54 flessen (0,75 liter Bordeaux), 2 temperatuurzones en een verzonken deurgreep. De flessen liggen gepresenteerd op houten leggers. Deze klimaatkast ondersteunt het bewaren van geopende flessen. De bovenste zone dient kouder te zijn dan de onderste zone. Het temperatuurverschil tussen de zones mag niet groter zijn dan 6°C.

Dit toestel is niet geschikt om in of onder een aanrecht in te bouwen.

360° video preview

Type wijnkast

wijnklimaatkast

Home-54 flessenopslag

Download

Home-54 energielabel

Download
Dunavox is een toonaangevende fabrikant van wijnkoelers dankzij het luxe ontwerp en het grote leveringsprogramma dat ze aanbieden. Dunavox biedt hun wijnkoelers aan in 40 landen wereldwijd en heeft een marktaandeel van 50% in veel Europese landen. Ze hebben zich op spectaculaire wijze ontwikkeld in Europa en Azië, dankzij hun scherpe aandacht voor detail en betrouwbaarheid. Dunavox heeft onlangs ook een reeks wijnkoelers van 50 cm breed gelanceerd, wat bijna uniek is op de markt. Wij bieden hier bij XARO - Leven in Luxe & Comfort hun volledige assortiment aan vrijstaande, inbouw- en geïntegreerde wijnkoelers aan. Mocht u een product niet kunnen vinden dan kunt u ons altijd per mail of telefonisch benaderen. Alle Dunavox-producten worden verkocht met een garantie van 3 jaar op onderdelen en een garantie van 5 jaar op de compressor(en).
Flessen (0,75 liter bordeaux) 54 Bordeaux-flessen
Temperatuurzone(s) 2 temperatuurzones
Deur Zwart getinte glazen deur (UV behandeld)
Kleur Zwart
Leggers houten leggers
Verlichting blauwe LED-verlichting
Hoogte 1295 mm
Breedte 480 mm
Diepte 510 mm
Garantie 3 jaar garantie