Dunavox wijnklimaatkast Grande-94 RVS (dubbele zone) – 94 flessen

De Dunavox wijnklimaatkast Grande-94 heeft een dubbele temperatuurzone, valt zowel vrijstaand als ingebouwd te gebruiken en heeft een capaciteit van 94 flessen (0,75 liter bordeaux).

Snelle levering vanuit Blaricum met lokale voorraad voor geselecteerde producten.

Gratis levering in de Benelux.

iDeal Logo Kies voor iDeal en profiteer van 1,5% korting op uw totale bestelling!

Wij accepteren ook de volgende betaalmethodes

DUNAVOX GRANDE-94 / DX-94.270SDSK

De Dunavox wijnklimaatkast Grande-94 heeft een dubbele temperatuurzone, valt zowel vrijstaand als ingebouwd te gebruiken en heeft een capaciteit van 94 flessen (0,75 liter bordeaux). Met een elegante buitenkant en een roestvrij stalen deurgreep is de DUNAVOX Grande-94 perfect voor moderne keukenomgevingen. De flessen worden gepresenteerd op massief houten leggers en omgeven door prachtig lichtblauwe LED-verlichting.

De bovenste zone dient kouder te zijn dan de onderste zone. Houd er rekening mee dat dit model geschikt is voor vrijstaand of ingebouwd gebruik.

360° video preview

Type wijnkast

wijnklimaatkast

Grande-94 installatietekening

Download

Grande-94 flessenopslag

Download

Grande-94 energielabel

Download
Dunavox is een toonaangevende fabrikant van wijnkoelers dankzij het luxe ontwerp en het grote leveringsprogramma dat ze aanbieden. Dunavox biedt hun wijnkoelers aan in 40 landen wereldwijd en heeft een marktaandeel van 50% in veel Europese landen. Ze hebben zich op spectaculaire wijze ontwikkeld in Europa en Azië, dankzij hun scherpe aandacht voor detail en betrouwbaarheid. Dunavox heeft onlangs ook een reeks wijnkoelers van 50 cm breed gelanceerd, wat bijna uniek is op de markt. Wij bieden hier bij XARO - Leven in Luxe & Comfort hun volledige assortiment aan vrijstaande, inbouw- en geïntegreerde wijnkoelers aan. Mocht u een product niet kunnen vinden dan kunt u ons altijd per mail of telefonisch benaderen. Alle Dunavox-producten worden verkocht met een garantie van 3 jaar op onderdelen en een garantie van 5 jaar op de compressor(en).
Flessen (0,75 liter bordeaux) 94 Bordeaux-flessen
Temperatuurzone(s) 2 temperatuurzones
Deur Omkeerbare getinte glazen deur (UV behandeld)
Kleur RVS / zwart
Leggers houten leggers
Verlichting blauwe LED-verlichting
Hoogte 1215 mm
Breedte 595 mm
Diepte 680 mm
Garantie 3 jaar garantie