Dunavox wijnklimaatkast Flow-46D RVS (dubbele zone) – 46 flessen

De Dunavox wijnklimaatkast Flow-46 is een onderbouwmodel met dubbele zone en heeft een capaciteit tot wel 46 flessen (0,75 liter bordeaux).

Snelle levering vanuit Blaricum met lokale voorraad voor geselecteerde producten.

Gratis levering in de Benelux.

iDeal Logo Kies voor iDeal en profiteer van 1,5% korting op uw totale bestelling!

Wij accepteren ook de volgende betaalmethodes

DUNAVOX FLOW-46 / DAUF-46.145DSS

De Dunavox wijnklimaatkast Flow-46 is een onderbouwmodel met dubbele zone en heeft een capaciteit tot wel 46 flessen (0,75 liter bordeaux). Met een elegante buitenkant en een lcd-scherm is de DUNAVOX Flow-46D perfect voor moderne keukenomgevingen. Flessen worden ondersteund op telescopische rails en omgeven door witte, oranje en blauwe LED-verlichting.

De bovenste zone moet kouder zijn dan de onderste zone. Houd er rekening mee dat dit model bedoeld is als een ingebouwde onderbouwunit.

Type wijnkast

wijnklimaatkast

Flow-46D installatietekening

Download

Flow-46D flessenopslag

Download

Flow-46D energielabel

Download
Dunavox is een toonaangevende fabrikant van wijnkoelers dankzij het luxe ontwerp en het grote leveringsprogramma dat ze aanbieden. Dunavox biedt hun wijnkoelers aan in 40 landen wereldwijd en heeft een marktaandeel van 50% in veel Europese landen. Ze hebben zich op spectaculaire wijze ontwikkeld in Europa en Azië, dankzij hun scherpe aandacht voor detail en betrouwbaarheid. Dunavox heeft onlangs ook een reeks wijnkoelers van 50 cm breed gelanceerd, wat bijna uniek is op de markt. Wij bieden hier bij XARO - Leven in Luxe & Comfort hun volledige assortiment aan vrijstaande, inbouw- en geïntegreerde wijnkoelers aan. Mocht u een product niet kunnen vinden dan kunt u ons altijd per mail of telefonisch benaderen. Alle Dunavox-producten worden verkocht met een garantie van 3 jaar op onderdelen en een garantie van 5 jaar op de compressor(en).
Flessen (0,75 liter bordeaux) 46 Bordeaux-flessen
Temperatuurzone(s) 2 temperatuurzones
Deur Omkeerbare getinte glazen deur (UV behandeld)
Kleur RVS / zwart
Leggers Houten leggers
Verlichting Witte, oranje en blauwe LED-verlichting
Hoogte 820 mm
Breedte 595 mm
Diepte 578 mm
Garantie 3 jaar garantie